КАЛЕЙДОСКОП

Во Крива Паланка се одржа „One Love Tour“

08 октомври 2019

На плоштадот Карпошово востание во Крива Паланка синоќа пред неколкуилјадна публика под мотото „Љубовта секогаш победува” се одржа музичката манифестација „One Love Tour“.

Почитат лидера на ВМРО Тодор Александров

07 октомври 2019

Грандиозен концерт на One Love Tour в Струмица

07 октомври 2019

От Лондон. Първи дни

03 октомври 2019

От Лондон. На училище с групи "Азбукарче"

03 октомври 2019