Предстоящи Събития

Концерт „Музите на Максим Ешкенази“

09 май 2023

 


"Музите на Максим Ешкенази" - 10 забележителни жени, филмова музика и мюзикъл в зала 1 на НДК на 10 май. Пролетният галаконцерт събира най-романтичната музика от света на киното и мюзикъла, изпълнена от оркестъра на Музикалния театър


Десет забележителни жени, световноизвестен диригент, филмова музика и мюзикъл се събират на сцената в зала 1 на НДК на 10 май в пролетния галаконцерт "Музите на Максим Ешкенази". Музикалното събитие ще бъде едно от най-бляскавите за годината, обединяващо музика, любов и много настроение на едно място.


В забавния сюжет за спечелването на сърцето на диригента Максим Ешкенази са замесени едни от най-популярните български певици - Михаела Маринова и Михаела Филева и талантливите актриси Стефания Колева, Богдана Трифонова и Ана Пападопулу. Към тях се присъединяват със силно женско присъствие звездните солистки от трупата на Музикалния театър - Еделина Кънева, Десислава Николова, Боряна Йорданова, Олга Динова и Теменужка Трифонова.


"Концертът ще бъде експлозия от красива музика и забележителни жени. Какво по-голямо вдъхновение за мен. Нямам търпение да се съберем на една сцена и да заредим с добро настроение публиката ни." - сподели диригентът Максим Ешкенази.


"Музите на Максим Ешкенази" обещава да бъде истински спектакъл, събрал най-романтичната оркестрова музика от света на киното и мюзикъла, изпълнена от оркестъра на Музикалния театър и с участието на балета на националната ни музикално-театрална трупа.


Билети в мрежата на Ивентим, Грабо, както и на билетен център НДК.
БИЛЕТИ Eventim: 
https://bit.ly/436OrvG
БИЛЕТИ Grabo: 
https://bit.ly/3M9dqZk

https://www.dnevnik.bg/sled5/koncerti/2023/04/03/4469337_muzite_na_maksim_eshkenazi/