Предстоящи Събития

ВАСКО ВАСИЛЕВ СТАВА НА 50 И ПРАЗНУВА С ПУБЛИКАТА В JOY STATION!

12 октомври 2020

Ексклузивният концерт е и саундтрак към биографичния фото-албум за виртуозния цигулар „Живот зад сцената“.


Личен, сърцат, изпълнен с музика от и за душата – такъв ще бъде концертът на Васко Василев на 14 октомври в Joy Station, единственият за тази година на родна земя. Датата за ексклузивното клубно участие на виртуозния цигулар не е избрана случайно и съвпада с рождения му ден. Артистът с момчешки чар и глобален успех става на 50 и неочакваната му среща с българската публика е колкото покана за споделен празник, толкова и широка усмивка към живота след пандемия.


„Световната ситуация с вируса ни принуди да съществуваме с цялата си сила в настоящето, в което има особен чар – открихме алтернативен и забавен начин да общуваме, да творим и да бъдем по-добри версии на себе си въпреки изолацията. По идея на Христо Русев, един от любимите ми фотографи, успяхме да реализираме дори проект за фото-албум с музикален спомен от любимите ми дестинации: България, Англия, Япония, Испания. Специални благодарности за поканата на Joy Station – концертът ми там е колкото импровизиран саундтрак към тази книга, толкова и начин да кажа „Благодаря!“ на моята публика на рождения ми ден.“, споделя Васко Василев.


Репертоарът на най-младия концерт майстор в историята на Кралската опера ще е специална изненада за всички присъстващи.


В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи с ограничен капацитет места, който позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.


Редуцирането на местата означава и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на Eventim и на място в Joy Station.


Концертът на Васко Василев в Joy Station се случва с подкрепата на „Орехите“ и „Загорка“.


Рожденият ден на ВАСКО ВАСИЛЕВ - Live at Joy Station
14 октомври 2020 г.
20:00 ч.
Билети: В мрежите на "Фантастико", Eventim и на място в Joy Station

http://joystation.bg/50-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%B2-event1174.html