КАЛЕЙДОСКОП

Нашите в САЩ работят на удължени смени...

04 август 2020

 

Нашите в САЩ работят на удължени смени. Почивните им дни са прекратени
Полицай българин е ранен при безредиците в САЩ. От съображения за сигурност името му се запазва засега в тайна, съобщи "Монитор".
"Във връзка с престъпните орди които страхливо крият себе си зад названието "протестиращи" и сеят смут и хаос в големите градове на Америка, Българо-Американска Полицейска Асоциация (Б.А.П.А.) иска да ви уведоми, че ние също сме в средата на тези събития и правим всичко възможно да опазим реда", пишат българите полицаи в САЩ.
„Наш член, който пожела анонимност, беше наранен вчера със стъклена бутилка, но ще се възстанови напълно. Всички са малко изморени, но в типичен Български дух казват че са добре. Всички работим удължени смени и почивните дни са ни прекратени", се казва още в съобщението.
В пост във фейсбук страницата си от B.A.P.A. БГ полицаите се обръщат към всички свои познати с думите: "Призоваваме ви да се пазите и като цяло да поддържате полицията. Също така и нас, вашите братя и сестри, които работим в органите на реда в този труден момент. Ние винаги бихме направили същото за вас!”
https://standartnews.com/svyat/politsay-blgarin-ranen-pri-bezreditsite-v-sashch-425771.html