КАЛЕЙДОСКОП

„Новогодишно приключение” в Тараклия

23 януари 2020

 

Кметството организира „Новогодишно приключение“ за малките жители на град Тараклия

Кметството на град Тараклия в Молдова, която посреща Нова година по стар стил, организира вълнуващо празненство за малките си жители, съобщава http://www.bta.bg/bg/c/MI/id/2134280

Празникът започна с пристигането на централния площад на куклите Лол, Малките понита, Мини Маус, Гринч и Снежния човек, които заедно със Снежанка и Дядо Коледа показаха на децата спектакъла „Новогодишно приключение“. Буря от емоции и истинска наслада предизвика у децата и техните родители интерактивното шоу, което продължи с конкурси, танци и игри. Родителите взеха активно участие във веселието – състезаваха се в конкурси, играха и хоро.

„Чудесен празник се получи. Децата ни са щастливи, а значи и ние. Таково вълшебно празненство за пръв път виждам в Тараклия“, призна един от родителите.

На сцената се качи кметът на град Тараклия Вячеслав Лупов. За пореден път той поздрави гражданите с настъпилата 2020 година и връчи на майката на шест деца Татяна Михова документи за пералня и газова печка, сладки и детски играчки. „Пожелаваме на Татяна Михова честита Нова година и искам да кажа, че Дядо Коледа я е чул. Днес ви подаряваме това, от което се нуждаете“, каза кметът.

Новогодишното приключение за деца продължи с шоу на Театъра на огъня „Сансара“ и дългоочакван сняг, макар и изкуствен.

https://www.glaspress.rs/%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b7%d0%b8%d1