Предстоящи Събития

Лили Иванова разпродаде турнето си

19 юни 2019

 

Свободни места има все още само за изявите й в НДК през декември
 
Да разпродава всички билети за предстоящите си участия дълго преди самите събития да се състоят се превръща в традиция за Лили Иванова.
·        
Броени дни след като изправи на крака жители и туристи в Слънчев бряг, естрадната прима може
вече да се отчете и с препълнените си зали в оставащите й концерти
част от тазгодишното й национално турне.
Още след няколко дни шанса да се докоснат до космическия глас на певицата ще имат софиянци. Изпълнителката на „Щурче“ ще даде тон за песен този петък (21 юни) в една от любимите си локации в столицата - ресторант „Лебед“, Панчарево, на чиято открита сцена тя се връща всяко лято от 2016 г. насам. Следват Варна, където Иванова ще се поклони пред почитателите си на 30 юни. Макар да остават цели три месеца до следващия й концерт – този в Пловдив (17 септември), и за него билетите са вече само мираж.
За ентусиастите, които все още не са се запасили с билет, единствените възможни опции да чуят любимката си на живо остават двата й спектакъла в Националния дворец на културата. Както историята вече показа
само една дата за Лили Иванова в зала 1 не е достатъчна
за да задоволи интереса на многобройните й почитатели. Ето защо и този път тя ще спази традицията си и ще поднесе музикален коледен подарък на всички присъстващи в две поредни вечери. Заветните дати са 8 и 9 декември, а желаещите да чуят хитове, като „Дали“, „Обичай ме!“ и „Главна роля“ е добре да се застраховат със закупуването на пропуск още отсега. Причината – близо половината капацитет на залата е отново вече разпродаден, като това важи и за двете дати.
https://www.monitor.bg/bg/a/view/lili-ivanova-razprodade-turneto-si-168058