Предстоящи Събития

Европейско турне на Б.Т.Р.

19 март 2019

 

 
На 21 март стартира европейското турне на Б.Т.Р., в което ще представят новия си албум „Невидими стени” с 13 концерта в Германия, Чехия, Франция, Италия и Испания, както следва:
 
 
Март - 21 Прага, 22 Хановер, 23 Хамбург, 24 Бремен, 29 Мюнстер, 30 Кьолн, 31 Щутгарт,
 
Април - 5 Милано, 6 Лион, 7 Барселона, 10 Памплона, 12 Мадрид, 13 Валенсия.
 
„Невидими стени” е 12 – и студиен албум на групата и има доста добра популярност - първият му тираж се изчерпва за по-малко от три месеца и в момента е с нов тираж. Но продажбите не са единствения индикатор. За успеха на Б.Т.Р. говорят неизброимите съобщения във Фейсбук страницата на групата, в които хората благодарят и споделят своите впечатления от песните в албума. Най-харесвани от феновете засега се оказват „Моята сила” и акустичната балада „Ела”.

Самите музиканти също си имат фаворити от албума: Наско - „Никога преди”, Славчо –„Легенда”, Илиян – „Подемните реки” и Иван – „Тези дни”.
Провокирани от интереса и симпатиите на феновете, Б.Т.Р. са решили да направят видеоклипове на всяка от песните в „Невидими стени”. До сега са факт видеата на две от тях – „Моята сила” с режисьор Асен Блатечки и „Никога преди” - режисьор Петър Петров.
 
В момента музикантите са в активна подготовка на нов клип, но пазят в тайна на коя песен е. Това, което са готови да споделят е само датата на премиерата му - 19 април. И за да бъдем съвсем точни - на 19 април в City stage София e финалният концерт от европейското турне на Б.Т.Р., на който те ще представят и новия си видеоклип.
https://frognews.bg/laif-stail/frog-music/evropeisko-turne-nov-videoklip-2019-03-11.html