КАЛЕЙДОСКОП

България – Македония. One Love Tour…продължава

27 юли 2018

 

Любов по време на тур: Хиляди трогнаха Графа в Банско
Хиляди фенове изпяха "честит рожден ден" на Графа, който отбеляза празника си на сцената в Банско по време на турнето One Love Tour.

Трогнат от вниманието и любовта на публиката, Графа сподели, че за един артист да пее пред толкова много хора и да получи такова отношение е най-големия подарък, а препълненият площад изригна в неудържими аплодисменти. Трогателният момент завърши с традиционното духане на свещичка, върху символична мини торта, поднесена му от актьора и водещ на шоуто Ники Станоев.

Фестивалът One Love Tour стартира от сутринта с театрална постановка на Държавен куклен театър Сливен. "Алеята на занаятите" пренесе посетителите в спомени от детството и събуди интереса на малките, да се опитат да измайсторят по нещо.
Цял ден, хора от всички възрасти мериха сили и възможности в игри, познати от дуелите във "Фермата". Димитър Господинов – Guspa и Бай Георги бяха подготвили над десет вида състезания, познати на зрителите от малкия екран.

Next Time, Криско, Слаткаристика и Графа се качиха на сцената по време на вечерния концерт от българо-македоския фестивал.
Следващата спирка щр бъде на 28 юли в Морската градина на Варна, а сред звездите ще бъдат Деси Добрева, Next Time, Павел и Венци Венц, Слаткаристика и Графа.

По публикацията работи: Александър Попов

Прочети още на: 
https://www.dnes.bg/zvezdi/2018/07/23/liubov-po-vreme-na-tur-hiliadi-trognaha-grafa-v-bansko.383016