КАЛЕЙДОСКОП

Българска духовност в UK

16 февруари 2018

 

Коледно тържество в Сърбитън и Сатън
Скъпи родители,
Отмина тазгодишното прекрасно Коледно тържество в Сърбитън и Сатън. Тържество, на което нашите уникални деца, с вашата огромна помощ, скъпи родители, уважаеми баби и дядовци, скъпи наши учители – съвременни будители, излязоха на сцената и казаха своите стихчета и изпяха песничките за КОЛЕДА и танцуваха български народни танци под звуците на магичната фолклорна музика.
Благодарим на всички ви за толерантността и за разбирането към малките ни актьори, танцьори и певци! Благодарим, че ги слушахте внимателно с разбиране и ги поощрявахте с ръкопляскания!
Благодарим на танцовите ни  ансамбли , с ръководители Зоя и Наталия, които повишиха градуса на настроението с прекрасните си изпълнения. Благодарим на танцовия ансамбъл на мамите от Сърбитън, които ни увлякоха в българския народен танц.
Благодарим на собствениците и служителите от българския магазин в Уимбълдън „СОФИЯ“, които осигуриха подаръците на децата от Дядо Коледа напълно безвъзмездно.
Благодарим на мамите от родителските ни комитети от Сърбитън и Сатън, които се погрижиха за това, празника на най-вълшебното и добро време през годината – Коледа, да се превърне в истински триумф на Щедростта и Добрината. Благодарим за това, че осигуриха и подаръци за нашата томбола, която тази година беше много богата и разнообразна.
Огромна благодарност на момичетата Светла и Жана и собственичката - Кети на KETI’s Hair SHOP, за това, че осигуриха ваучери за  нашата томбола; за това, че винаги са с нас и помагат с всички сили на децата и родителите от нашето училище.
Благодарим на Кети, че винаги намира благотворителна кауза, зад която да застанем.
Благодарим на прекрасните фотографи и собственици от STRAHILA PHOTOGRAPHY, които направиха празника ни много специален с професионалната си работа, със студиото и работилницата на Дядо Коледа, които бяха организирали, напълно безвъзмездно и с много любов за нашите деца. Благодарим и за ваучера за ФОТОГРАФСКА сесия, които дариха за нашата томбола и за намалението, кото ни дават – на всяко семейство за Коледна фотографска сесия.
Благодарим на собствениците и служителите от българския магазин в Сърбитън.    
Благодарим на всички деца, които взеха участие в конкурса  „Какво е за мен България“ рисунка или макет.
Страхотно творби – браво деца!
http://bgschoolzvanche.com/drugi/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3/