Предстоящи Събития

КОНКУРС „КОЛЕДА В НАС” 2017

30 ноември 2017

 

За седма  поредна година организаторите на „Коледа в нас” са Детската телевизия „Аз мога, аз знам”, с подкрепата на Държавната агенция за българите в чужбина и Национален дворец на децата. Тази инициатива има за цел да излъчи и номинира организирани Коледни тържества, разкриващи огромния творчески потенциал и енергия, които носят българските учители и българските деца от страната и извън пределите на Родината. Отново с нетърпение очакваме  Дядо Коледа  и Рождество Христово, защото този ден  е специален , eдинствен и неповторим като всяко дете по света. На този ден хората сякаш отварят сърцата си за доброто, защото  Коледа е очакване и надежда, песни, цвят и много подаръци...Бъдни вечер е празник, на който се спазват народните традиции и домът е изпълнен с веселие и смях. В конкурса могат да се представят коледни тържества на децата от българските общности по света.
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ НА МАЛКИ , ГОЛЕМИ И МАЛКО ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА,
УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,
Снимайте КОЛЕДНОТО ТЪРЖЕСТВО на вашите  децата от детските градини или на ученици от първи до четвърти клас и по-големи и изпратете до 30 януари 2018 година вашия диск в Националния дворец на децата, на адрес: София -1309, бул. Ал.Стамболийски № 191 - За конкурса „ Коледа в нас” или изпратете линкове, от които да се изтеглят на  email:  az_moga_az_znam@abv.bg
Ще се радваме да видим празникът заснет  по оригинални сценарии на преподаватели, пресъздаване на местни зимни обичаи и таланливи детски изпълнения!
Този конкурс е поклон пред всеотдайният труд на българския учител да пази традициите живи.
БЛАГОДАРИМ ВИ !
Ще има награди грамоти. Очакваме ви!
 д-р Росица Младенова
Моб.0888621261