Предстоящи Събития

Международен конкурс за Васил Левски. Рисунка, разказ, стихотворение.

18 януари 2017

 

   БУЦ "ЗНАНИЕ", ЧИКАГО,  ИТВ „АЗ МОГА, АЗ ЗНАМ” http://azmogaazznam.com/, НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА И ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА И
ОБЩОБЪЛГАРСКИ КОМИТЕТ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”
 
ОБЯВЯВАТ
ПЕТИ МЕЖДУНАРОДЕН КОНКУРС
за Васил Левски
рисунка, разказ, стихотворение
 със съдействието на 
ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА, ОБЩОБЪЛГАРСКИ КОМИТЕТ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ”,  ГЕНЕРАЛНОТО КОНСУЛСТВО НА Р.БЪЛГАРИЯ, ЧИКАГО, НАЦИОНАЛЕН ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА-СОФИЯ,  в. "БЪЛГАРИЯ СЕГА",  EUROCHICAGO, СЪЮЗЪТ НА ПИСАТЕЛИТЕ В АМЕРИКА И ПО СВЕТА, ТВОРЦИ БЕЗ ГРАНИЦИ
Краен срок- 13 февруари, 2017
Всички деца от 6 до 18 години, които желаят да участват в този патриотичен конкурс трябва да изпратят рисунка, стихотворение или разказ за безсмъртния  Васил Левски , загинал за България в името на  свободната «чиста и свята република».
 
* Рисунките изпращайте  на адрес:
София -1309, бул. Ал.Стамболийски № 191 –  конкурс  за Васил Левски
* Литературните творби и сканирани рисунки на емейли: znanie@bgznanie.com
                      l.spasova@aba.government.bg             az_moga_az_znam@abv.bg   
След предварителна селекция допуснатите творби ще бъдат качени на сайта на телевизията за определяне на награда на зрителите.
Класирането на професионалното жури и зрителите на ИТВ „АЗ МОГА, АЗ ЗНАМ” http://azmogaazznam.com/  ще бъдат обявени на 19 февруари 2017г.
Награди и грамоти ще бъдат връчени за:
1, 2, 3 място в категориите: 6г. до 10г.; 11г. до 14г.; 15г. до 18г.
Участниците в конкурса дават своето съгласие и авторски права на Конкурса Васил Левски и произведенията им могат да бъдат използвани за целите на конкурса и за издаване на книга.