АГЕНЦИЯТА ИНФОРМИРА

Успели млади българи обикалят страната и показват личен пример

12 октомври 2016

 

Тридесет млади и креативни българи ще обикалят страната да разкажат за своята професионална реализация, давайки пример за това как може изградиш успешна кариера в България.
 
Техните ликове и лични примери ще красят 30 пана по време на изложба, носеща названието "Образование за успешна кариера", която стартира в столицата през есента.
 
Първата реализация беше по време на деветото издание на кариерния форум „Кариера в България, защо не?“ (ИЕЦ-София), а от 5 до 19 октомври ще краси пространството на Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов“, пише БГНЕС.
 
Трийсетте участника в инициативата са млади българи, които са завършили водещи учебни заведения по света, като Кеймбридж, Сорбоната, Лондонското училище по икономика и политически науки и много други.
 
Те са избрали да се върнат в България, за да споделят натрупания опит, като приложат знанията си и нови бизнес модели и решения.
 
Голяма част от младите професионалисти са проводници на иновации за нашето общество и заемат лидерски позиции - ПР мениджър на Европейския парламент, собственик на маркетинг агенция, основател на фондация с благородни и социални каузи, основател на международни проекти за млади творци със седалище в България и много други.
 
След изявите си в София, изложбата „Образование за успешна кариера" ще продължи своята обиколка Варна, Бургас, Пловдив.
https://www.expert.bg/Uspeli-mladi-bylgari-obikalqt-stranata-i-pokazvat-lichen-primer-561691.html