КАЛЕЙДОСКОП

От Калифорния. Не достигат заявления за гласуване

10 октомври 2016

 

 
 
В Orange County, Калифорния, не достигат заявления за изборни секции. Апел за съдействие
 
СПЕШНО и ВАЖНО! Крайният срок за подаване на заявления за отваряне на допълнителни секции за гласуване на българските президентски избори е 11 октомври 2016 г., 24:00 часа българско време.
 
Моля, отделете две минути, и подайте заявление от страницата на Централната избирателна комисия. Дори и да не сте сигурни дали можете да отидете да гласувате на 6-ти ноември, можете да помогнете за отварянето на допълнителни секции като се регистрирате.
 
В Ървайн, Orange County, например засега не стигат около 30 заявления за отваряне на секция.
 
Български граждани, живеещи или временно пребиваващи в чужбина в дните на референдума и президентските избори (6 ноември 2016 г.), могат да подадат заявление за откриване на избирателна секция в тяхна близост.
 
Изберете най-близкото най-близкото до вас място (например Ървайн, Калифорния) в drop-down menu. Не създавайте напълно нова секция. Няма време за това.
 
https://www.cik.bg/bg/pvr2016/foreign/submit
 
Трябва да съберем 60 заявления за всяка секция, в срок до 11 октомври 2016 г., 24:00 часа българско време.
Моля, препратете тази информация до приятели или познати, които живеят в Orange County, CA. Остават броени дни до крайния срок за регистрация. Дори и да не можете да гласувате в изборния ден през ноември, можете да помогнете като се регистрирате, за да се отвори изборна секция.
 
Станислав Русев,
Калифорния, САЩ

http://www.eurochicago.com/2016/10/orange-county-kaliforniya/