КАЛЕЙДОСКОП

Поли Генова на две партита за Евровизия - в Рига и Лондон

14 април 2016

 

Младата певица, която тази година ще ни представя на международния песенен конкурс, ще е гост на две важни партита. Те предхождат полуфиналите и финала на Евровизия, но могат да окажат голямо влияние на гласуването в тях.
Първо Поли ще е в латвийската столица Рига на 2 април, а мотото там ще бъде Швеция - домакинът на тазгодишното издание на конкурса.
В Рига гостите ще опитват шведска кухня и ще гледат филм за страната, но също така ще чуят изпълненията на 10 участници в Евровизия. Сред тях ще е и Поли Генова.
Но сериозното изпитание за нея ще е на 17 април, когато тя ще е сред гостите на партито за Евровизия в Лондон. Билетите за събитието вече свършиха и организаторите съобщиха, че ще пуснат ограничен брой ВИП билети.
В него своите песни за конкурса ще изпълнят и представителите на Норвегия, Румъния, Македония, Полша, Гърция, Хърватия, Испания, Исландия, Латвия, Австрия, Италия, Черна гора, Кипър и Великобритания.
Събитието е важно за страната ни, защото домакинът е една от държавите, които ще гласуват във втория полуфинал на Евровизия. А жребият определи Поли Генова да пее на него. Той ще е на 12 май в Стокхолм.
Песента, с която тя ще представи България, се казва If Love Was A Crime. Клипът към нея беше показан за първи път в понеделник, а до неделя следобед беше гледан близо 500 000 пъти в най-големия сайт за видеосподеляне ютюб. 
 
www.24chasa.bg/Article/5392953