Предстоящи Събития

BG CUP 2015. Български футболен турнир в Кьолн

11 юни 2015

 

 
На 20 юни т. г. в Кьолн за девети път ще се състои Български футболен турнир. Досега заявки за участие са подали отбори от Германия, Франция, Италия, Холандия, Белгия и Великобритания. Основен организатор е Христо Дингозов, който през 2007 година основава дружеството с идеална цел I Love BG в Кьолн, Германия. С екип от вече повече от десет души той подгототвя и провежда турнира на напълно доброволни начала.
Публикуваме информация на организаторите.
 
 
 BG CUP- обща информация и мисия:
На 20.06.2015 в Бон-Нидеркасел (Германия) ще се проведе деветото поредно издание на годишния футболен турнир за българи в чужбина- MoneyGram BG CUP- спортно-културно събитие, създаващо, развиващо и поддържащо интензивна комуникация между българите в чужбина (Западна Европа). Чрез професионалното организиране на футболен турнир, веднъж в годината в рамките на един ден, целта ни е не само надпреварата и забавлението, а и обединяването на българите в чужбина и създаването на платформа за комуникация чрез спорта. След края на спортното събитие посрещаме победители, победени, фенове и приятели на традиционното ни I Love BG- празничен завършек на успешно приключилия турнир. Българското парти е важна част от концепта на BG CUP, защото започва с вълнуващ концерт на български народни танцови състави и талантливи родни изпълнители и завършва с разгорещен купон под звуците на известни гост-DJ-и от България.
 
На записаните вече 16 отбора пожелаваме успешна подготовка! Всички останали имат възможност още да заявят участие до 10. юни включително!
Освен безупречния професионализъм в организационно отношение тази година се надяваме да впечатлим всички и с разнообразна програма.
 
Акцентите на MoneyGram BG CUP 2015:
 
  • Над 20 отбора от българи от различни точки на Европа
  • Професионална подготовка и организация на турнира от екипа на BG CUP със съдии от Немския Футболен Съюз
  • Провеждане на турнира в спортен център на 6 футболни терена с изкуствена   настилка ново поколение
  • Българска кухня и напитки за участници и зрители
  • Културна програма с народни танци и музика (по традиция с участието на група Луди Млади от Кьолн)
  • Томбола с много награди
  • I Love BG- парти вечерта след турнира със специалното участие на DJ RayBon & N.A.S.O от България и DJ Chëffo от Майнц, Германия
 
Повече информация, актуални новини, снимки и видеоклипове за всички турнири и на:  www.bgcup.com
 
 
Контакт с организаторите:
Катерина Алексиева
oтговорник медии/графика/снимки
E-Mail: info@bgcup.com
katerina.aleksieva@googlemail.com
Tel.: +49(0)228 28617625
Mobil: +49(0)176 70926727
I Love BG e.V.
www.bgcup.com
www.facebook.com/BGCup