КАЛЕЙДОСКОП

В Болградски район в Украйна печелят областни конкурси

16 февруари 2015

 

Представители на Болградския район са спечелили няколко областни конкурса, организирани от Одеската областна държавна администрация. Тези конкурси сe осъществяват в рамките на програмата за съдействие на гражданското общество.
 
Номинация за „Най-добър меценат" в раздел "Образование и възпитание” в конкурса "Меценат на годината" е получил ръководителят на ООО „Кара-Марин” Демян Неделков. Отличието му е дадено за активна хуманитарна, благотворителна и обществена дейност. Стопанското предприятие неведнъж е извършвало ремонт в местното училище и е организирало спортни мероприятия.
 
В рамките на конкурса "Най-добър доброволец", в раздел "Социална защита на населението", с почетна грамота е удостоен главният специалист в службата за защита на децата към Болградската районна администрация Анна Янчева.
 
В конкурса за журналистика и раздел "Отразяване на проблемите на гражданското общество" с грамоти са отличени четирима болградски журналисти Алла Кариза, Олга Коптякова, Анатолий Чебанов и Серафим Савченко.
 
В информация, публикувана в медията „Българите – вчера , днес, утре” , Одеса.
снимка: Одеса