Предстоящи Събития

Среща на успешно реализирани млади българи в Чикаго

04 октомври 2012

 

 

5 октомври 2012 г., 18.00- 20.00 - CDT
С убеждението, че за вас са важни новините от България и не са ви чужди възможностите за успешно предприемачество, развитие и кариера в България, Генерално консулство на Р България в Чикаго ви кани на среща с председателя на Държавна Агенция за Българите в чужбина г-н Росен Иванов:и г-жа Иванка Славчева – главен експерт в ДАБЧ .

Срещата ще се проведе на 5 октомври 2012 (петък) в една от залите за срещи на хотел Avenue (Crowne Plaza Chicago Magnificent Mile) на адрес: 160 East Huron Street, Chicago, Il 60611.

Темата на срещата е: „Ползите да познаваме новините от България. Какво интересува младите българи относно България – какво остава за тях недостъпно като информация и как тя да бъде осигурена и налична в удобен вид и време?”

Моля при възможност и желание за участие да дадете предварително потвърждение за присъствие на e-mail consulate.chicago@mfa.bg . Приветстваме и предварително подаване на въпроси, които не бихте искали да подминем.

Убедени сме, че ще намерим начин да можете да се възползвате от възможностите, които предоставя България едновременно с постигнатото от вас тук в Америка, с цел по-доброто ви развитие и повече успехи.

С уважение ГК Чикаго