ОТКРИЙ СЕБЕ СИ И СВЕТА

12-те нощи на Стефан Командарев

16 септември 2021

"В кръг" на Стефан Командарев взе две от най-престижните награди на кинофестивала в Сараево - "Сърцето на Сараево" за най-добра актриса за Ирини Жамбонас и наградата Cineuropa за изключително постижение в европейската аудиовизуална култура и три награди на фестивала "Златна Роза" във Варна. Специалната награда на град Варна, отново висока оценка за Ирини Жамбонас, която получи Награда за най-добра женска роля и Награда на публиката...

Стефан Командарев: Спасение дебне хората, които чакат живот

02 септември 2021

Стефан Командарев: Когато видиш как този човек живее втори или трети живот, разбираш, че трансплантацията наистина връща човек към нормален живот. Той е пълноценен баща, пълноценен в професията си, престава да разчита на постоянното обгрижване на социална и здравна система, работи и плаща данъци.
В момента Георги Пеев е общински съветник в Общинския съвет на гр. Хасково.

Дацов: Европарите не са подредена маса

26 август 2021

Любомир Дацов:Позицията на т.нар. „пестеливи“ държави, водени от Нидерландия, ми харесва повече от тази на страните, които са за по-голямо харчене. Подкрепям прагматизма на идеята, че парите трябва да бъдат използвани за създаването на работещи механизми. С разпределението на тези средства в съотношение почти 50 на 50 за грантове и заеми бе постигнат баланс. Но идеалният вариант е механизъм, при който ясно и безпрекословно грантовете са обвързани реформи и постигането на определени резултати.