ПОСТИЖЕНИЯ

Александрина Пендачанска & Людмил Ангелов изнасят концерт

04 декември 2018

В края на 2018 любителите на класическата музика изживяха поредното удоволствие от срещата с таланта и изпълнителското майсторство на две големи звезди на световната музикалната сцена.
Сопраното Александрина Пендачанска и пианистът Людмил Ангелов предложиха на почитателите на класическата музика и романса камерен концерт в зала „България” в София.
Изявите и на двамата са събитие в музикалния живот на България.

И Пулев пак стигна до сблъсък с Джошуа

26 ноември 2018

Кубрат Пулев си проправи път към сблъсък с Антъни Джошуа. За целта му бе необходим успех на 27 октомври 2018 в София срещу британеца Хюи Фюри.

Победа срещу Фюри отваряшешироко вратите на Пулев за мечтания двубой с Джошуа. Британецът вече взе няколко пояса на шампион в различните версии, като елиминира легендата Владимир Кличко.

Антъни Джошуа е носител на поясите във версии WBA, IBF, IBO и WBO. Уайлдър път е притежател на шампионската титла на WBC.

Десетилетието „Кличко” приключи. Това открехна врати за амбиции и реакции. За какво още? За PR акции и за мечти, и не само, на куп претенденти за пояс в най-тежката категория в света на професионалния Бокс.

Виртуозният цигулар Васко Василев изнася концерти в Родината

06 ноември 2018

В последните години именитият цигулар Васко Василев често е в Родината. Представя произведения на Вивалди, Пиацола, Шостакович, Гершуин и др.
Преди 2 години предложи дори национално турне в 12 града. Концертите обединиха фламенкото и испанската музика…
Не спира да радва българската публика. През ноември 2018 предприема 5 концерта в четири български града( Варна, Русе,Пловдив, София).
Изнасял е концерти в много страни. Преподавател е във Валенсия и Лондон.