ЗНАМ, МОГА, УСПЯВАМ

Впечатляващо завръщане на Цветана Пиронкова в световния тенис

26 януари 2021

Силните изяви на 33-годишната Пиронкова в Ню Йорк дадоха основания на организаторите на следващия Grand Slam в календара Roland Garros да и предоставят wild card. Тя намери място в основната схема.
В първия кръг в Париж Пиронкова сломи съпротивата на Андреа Петкович с 6:3, 6:3 след 1 час и 14 минути. Германката, която в момента е 87-а в света, е полуфиналистка от "Ролан Гарос" през 2014 г.
Пиронкова постигна втора победа в общо третия си мач с Петкович. В следващия кръг тя трябваше да се изправи…пак срещу Серина Уилямс. Срещата обаче…не се състоя.

2020. Григор Димитров запази ранкинг в елита на световния тенис

05 януари 2021

Григор Димитров победи Стефанос Циципас във втория кръг на силния турнир ATP 500 във Виена. Гръцкият тенисист в момента е в топ 10 на световната ранглиста.
Българският тенисист води двучасова битка, приключила при 6:7(5),6:4,6:3. С успеха си той се класира на мач за излизане на ½ финал срещу британеца Даниел Еванс.
Подобно класиране би било рекорд като постижение на българина през сезона.

Кариерните форуми въздействат, мотивират, вдъхновяват….

08 декември 2020

Кариерните форуми се утвърдиха като платформа за дискусии. В същото време са и модел за ефективни контакти и взаимодействия. Срещат се работодатели с висококвалифицирани професионалисти.
Работодателите имат интерес да привлекат в дейността на своята компания висококвалифицирани специалисти. Те се конкурират помежду си в намирането на точните кадри.
Служителите днес са от нова генерация млади хора: все така амбициозни, но и своенравни, независими, мобилни.