ЗНАМ, МОГА, УСПЯВАМ

Не е изненада. Млади са. Завръщат се.

25 юни 2019

„България ми дава прекрасно време, природа, приятелите и спокойствието…”, ще каже Иван Господинов. Той е един от тези, които се завръщат за реализация в Родината.
Млади са. Завръщат се. Взимат лично решение. Сло жно е не решението, а изясняването: най-полезен съм там, където се правят реформи.
Европа им предлага знания, обучение, информация. Изучават ситуации и практики. И взимат решение по кариерата: и сега накъде?

Григор Димитров преди Лондон(2)

13 юни 2019

„Физически съм добре. Психически съм добре. Продължаваме напред.”, заяви Григор Димитров на пресконференция след мача с Вавринка на „Ролан Гарос”в Париж. Сблъсъкът приключи в 2 дни при 6:7(5),6:7(4),6:7(8).
Динамиката в турнирите от този ранг е изключителна. Всеки се раздава на max. Швейцарецът е от неудобните съперници, с които непрекъснато си разменят победи.
През 2019 и двамата са под напрежение – и единият, и другият през сезона подобряват играта си. Много се стараят, „гладни са” за победи, водят битки докрай.

Григор Димитров в Париж

05 юни 2019

В Париж най-добрият български тенисист стигна да трети кръг на турнира „Ролан Гарос”, един от турнирите от ранга Grand Slam, след успех над Марин Чилич.
След победата той сподели: „Чувствам се прекрасно и съм много фокусиран и развълнуван от това, което предстои.”
Хърватинът е тенисист от топ 10, както и Григор Димитров. В момента ситуацията е различна: Чилич е №13 в света , българинът - №47.