ЗНАМ, МОГА, УСПЯВАМ

Григор Димитров в Акапулко

06 април 2021

В Акапулко българинът има ореола на топ звезда. Той е един от вдигналите трофея през годините. Това се случи…през 2014.
През 2020 тук той също се представи много успешно. Стигна до ½ финал. И бе спрян от Надал по пътя му към финал.
През 2021 българинът започна турнира срещу стар свой познайник - Адриан Манарино. Димитров имаше две победи в два мача срещу французина.
Като за последно двамата играха именно в Акапулко миналата година. Хасковлията надделя тогава много трудно с 6:7(8), 6:2, 7:6(2).

Нина Добрев и българският пробив в Холивуд

22 март 2021

В медии тук я наричат „Българската гордост в Холивуд”. Американски сериал я катапултира в славата. Канадска актриса с български корени пробива в Меката на киноиндустрията.
Тя бързо печели симпатиите на публиката. И много последователи в Инстаграм. Нина Добрев е трикратна носителка на награда „Изборът на публиката”.
Оглавява класации за най-харесваните българи в социалните мрежи. Известна е и с любовта си към животните. Както и с благотворителните каузи, които подкрепя.

Мария Бакалова с престижна награда за роля в американски филм

09 март 2021

„Тя е идеалният комичен комплимент за шибан шегаджия особено след като ексцентрични парчета си пасват на място”. Загадъчно. Интересно. Брутално.
Казаното намираме в американски издания. На американски критици е. И е за играта на българска актриса в американски филм.
Мария Бакалова в „Борат”2 предизвиква вихрушка от комплименти за изявите й. Летящ старт на младата българка в световното кино със сложна роля.